THERE IS NO ONE LIKE ME

WTF?
Min msn e fucked up. Jag är inne folk skriver men kan ej se vad som står. jag svarar man texten försvinner det vill säga att folk tror att jag dissar dem! buhu, hur ska det här sluta? Jossan i taken med rep runt halsen? naaah, dont think so, men skulle kunnat.

Näsh, nu ska jag sleep.
Se yall.

Ps. Tess, hoppas du fick det roligt igår och jag ÄLSKAR din byxor ds.


IM A HEARTBREAKER AND I KNOW IT

vem behöver kärlek när det finns öl, mat, chips, godis, skor, kläder, gaddningar?
Nobody, Love is for those who cant stand bein' by there owns.


Nu ska jag bli sexundervisad av Fråge Olle dokumentären.
Sen blir det sova.

Pyss


JAG LEVER...

...chockande va? No, Josefine överlever alltid även fast det var en fjortis mupp förbi skolan igår som skulle nita mig. Är jag blåslagen?! Nope, hon vände, sprang, skrek och kom inte tillbaka. I FEEL GOOD NANANANANA

Nu kollar jag på tv och gråter.
Kollar på grey's. George är död, en bit av mig är dead also. Tears. Ska gråta lite till.

Pyss

TIME FOR SCHOOL

Nu drar jag till skolan.
Vi hörs när jag kommit hem, i skolan eller aldrig. Who knows kanske har man blivit överkörd by a buzZ?

WHAT TO DO ?

Tess kommer inte. Jag är heartbroken. Nej inte direkt, men vadfan middag laddat och moet. Detta suger. vart ska jag ta vägen? Äsch får komma med maten + drickan till henne imorn efter skolan. Btw pussylickers jag ska pierca mig imorn, vet dock inte vaaart. Så give me tipz. Kinden, en medusa eller näsring?

OKEJ, inte så stor ring. Men typ . lol


Även fast jag har få läsare, så kan ni läsare åtminstonde TELL ME WHAT IM GONNA DO.
Jag dör här borta.
kom igen nu fuckers.

Måndag.

Ingen bloggning på ett tag.
SKÖNT! Men detta var jag i Lördags iallafall.




Imorn fyller Tess år.
Så jag var och köpte Moet till henne! FYFAN vilken bra roomiiiee och vän jag är. WIHO, ikväll blir det mys middag med snurriga huvuden :) SWWWWWWWWWWWWWWWWWWWEEEEEEEEEEEEEEEEET!

HOME SWEET HOME

HEMMA.
Efter en sväng på systemet så kännas man sig normal igen. Sweet, tänkte ta en öl nu och bara njuta av dagen, sovmorgon imorn och Neo kommer hit! Det vill säga hunden, Tess (min roomie) har haft honom hos sin mamma eftersom att jag kan ej hålla koll på honom då jag är i skolan hela dagarna, men ikväll kommer han hem igen. Kommer pussa sönder honom.

DJURPORR!

TV DAGS

Jag har verkligen blivit en Idol nörd.
Kikade dock inte på det igår, är ju bara början som är rolig då man ser folk göra bort sig totalt! Men tänkte lägga ögonen på Tv:n klockan 20:00 ikväll och sjunga med i låtarna i hopp om att man sjunger minst lika bra men det är ju bara och drömma.



ADIOS

C-vitman är nya laddet.

Catfight i skolan?
Herregud. Pinsamt, Lydia var bara ärligt.

Jag har lagat mat idag, massor med mat! I magen min befinner sig nu två portioner av Laxpytt som inte alls är så gott och 2 stycken Majskolvar, lite godare är pytten.


En rolig kommentar i skolan idag.
Börjar undra om Jimmy är blåst, det är ju ingen likhet alls.

Jimmy: fan jag skulle tagit piggnande idag.
Jag: hmm som vadå? Ladd eller (!)
Jimmy: Nej nej, men någonting liknande typ en C-vitamin.

Lol.

Dont be angry just because im better then you betch

Och så är man arg idag.
Dagens ämne handlar om tjejer och då menar jag självklart inte alla tjejer, men tjejerna jag stöter på! Jag har alltid haft svårt för folk som ha samma kön som mig pågrund av att brudar alltid brukar vara så jävla dryga, snacka en jävla massa skit och snacka om smink som inte alls är intressant! Och nu som toppen på gräddet, eller toppen på skiten snarare så går den mest mobbad personen runt och säger att jag hotar henne med ett basboll trä? what? när har jag sagt det, men det hon inte vet om är att folk går fram och frågar mig om det är sant vilket det inte är, vi är vuxna människor nu, inte håller man på så då. Nej nej nej. Hennes uppgift är typ att få folk att se mig som en psykopat men det hon inte fattar är att hon får sig själv framstå som en !!(//#)"!& . Näj, jag orkar inte, haha!

emo.

Det ända jag kan säga är:
Förlåt för att jag är snyggare än dig

Madness

Jag må vara tråkig.
Det här ska inte bli en modeblogg, det lovar jag! Mode? Typ det tråkigaste som finns. Ingenting man behöver veta och ingenting man har användning av heller för den delen. MEN jag leka dubbelmoralisk och lägga in lite godingar som jag total dog för.

JUSTE. Jag är snäll idag. klicka här för att komma till sidan ..

Cardboard Robot - The Stolen Kicks Sleeveless Zip Up Hoody in Heather Gray Crooks and Castles - The Bamboo Lockup Tee in BlackMarried to the Mob - The Boys Tee in Black  Rebel Yell - The Brunettes Flutter Sleeve TeeMarried to the Mob - The Money T-Shirt in Black with Purple10 Deep - The Problem Solvers 2 Tee

Och som kille tycker jag att att han ska gå runt med dessa godingar ..

Obey - The Duality of Humanity TeeCreep Street - The Creepy Burglars TeeTwo In The Shirt - The Best Things Tee in Black and PurpleCrooks and Castles - The Medusa Band TeeFreshjive - The Premium Grade TeeFifty24SF - The Skull Tee in WhiteSociety Original Products - The Backwards HoodieCrooks and Castles - The Crooks Crest Zip HoodyFreshjive - The Premium Grade Zip Up Hoodie

IM IN LOVE OI!

Y0

Dessa jävlar bloggar.
Vad är det med mig och skriva? Jaja, här kommer det inte hända någonting intressant eftersom mitt liv är så sjukt tråkigt. Men snäll som jag är delar jag med mig av min vardag som består av: Plugg, öl och hiphop.

ENJOY


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0